BML coach in Zwolle

BML coach

 

Er zijn verschillende vormen van coaching, zo heb je ook BML coaching. BML coaching richt zich vooral op het herstellen van de balans tussen je manier van denken en je lichaamstaal. Zo kom je zekerder in je schoenen te staan en kan je beter navigeren in je dagelijkse leven. Ben je opzoek naar een BML coach in Zwolle? Lees in dit blog meer over BML coaching.

 

 

Gericht op persoonlijke ontwikkeling 

 

BML coaching is voornamelijk gericht op het hulp bieden in jou persoonlijke ontwikkeling. En dan voornamelijk op de vlakken waar het het meest nodig is. Zo ga je samen met een BML coach kijken waar jij tegenaan loopt in je leven en zo kijken op welke vlakken je je kan gaan ontwikkelen. Zo kom je hoe dan ook sterker en wijzer uit een BML coaching sessie.

 

 

Oplossingsgerichte coaching 

 

BML coaching houdt zich bezig met het vinden van oplossingen in plaats van met het zoeken naar de problemen. Natuurlijk zijn er problemen in je leven waar je tegen aan loopt, maar door je daar op te focussen worden de problemen vaak alleen maar groter en ingewikkelder. De oplossing is vaak simpeler dan je denkt en je daar op focussen zorgt er voor dat je sneller op het goede pad komt.

 

 

In balans komen

 

Het uiteindelijke doel van BML coaching is jou helpen meer in balans te komen. Voor een goede mentale en ook fysieke gezondheid is het essentieel om de juiste balans te vinden. Zo ga je je door middel van non-verbale oefeningen focussen op de connectie van jou lichaam en geest om zo beter in je vel te komen te zitten. In balans zijn gaat niet over alles precies doen zoals het moet, maar leren van jezelf te houden en daarom na bijvoorbeeld een stressvol moment jezelf een rust moment te gunnen. Balans heeft dus heel veel te maken met zelfliefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *